Borrowta

Borrowta
Hegi Pet Drink! Novo Svetski Hit,Napitak Za Pse !

1.17.2016

POSAO NA INTERNETU – POSAO OD KUĆE

BESPLATNE INFORMACIJE, BESPLATNA REGISTRACIJA

Iskoristiti ovu nesvakodnevnu mogućnost!

Ako želite da se bavite nekim poslom, nije loše da znate neke podatke:
84 % populacije sveta koristi internet
88% korisnika je zabrinuto zbog sigurnosti interneta
IT SEKTOR SE RAZVIJA TRI PUTA BRŽE OD SVETSKE EKONOMIJE

UKOLIKO JE BEZBEDNOST OBLAST KOJA JE UZROK NAJVEĆE ZABRINUTOSTI, SA VELIKOM SIGURNOŠĆU SE MOŽE OČEKIVATI POVEĆANJE TRŽIŠTA BEZBEDNOSNIH USLUGA

Da li Vas zabrinjava sigurnost Vaše elektronske pošte?
Fotografije lične prirode držite na mestu gde i drugi mogu imati pristup?
Da li ste sigurni da Vaše dokumente niko ne  može da ukrade?
Nemate poverenja u Vašeg internet provajdera?
Šta mislite? Da li se Vaši telefonski razgovori prisluškuju?

REŠENJE JA KAIROS TEHNOLOGIJA
Želite da saznate više? Kliknite na link OVDE, registrirajte se i stupite u kontakt sa predstavnikom sistema.
Registracija je besplatna. Ako ga prepustite, možda ćete propustiti Vašu životnu šansu. Ako ne želite da izostanete iz novih, savremenih tokova, kliknite OVDE.



Šta je Kairos tehnologija?


To je sistem registrovan u Velikoj Britaniji, ali je međunarodnih IT kompanija, čiji su rukovodioci poznati IT stručnjaci. Bavi se razvojem i prodajom sigurnosne IT tehnologije. Radi i sa poznatim i velikim međunarodnim partnerima, kao što su Nissan i Sony, da samo neke  spominjemo, od najvećih. Patentirana tehnologija se koristi za sigurnost podataka, vašeg sistema, pregleda interneta, rada sa e-mailima. Obezbedjuje vrhunsku sigurnost.
IT direktor kompanije je Kocherev Alex, koji je učestvovao u nekoliko međunarodnih projekata sa vladama raznih zemalja za izradu sigurnosne IT tehnologije. Direktor razvoja je Otokar Kasynets koji su ranije izgradio mrežu koja je radila u preko 40 zemalja. Pouzdanost i stručnost kompanije ne može biti dovedena u pitanje.

Ovaj model, koji daje potrebna predznanja za tehnologiju, nedavno, krajem 2014. godine počeo je sa radom po modelu, koji pohrani mnogo fajlova ključa na mnoštvo računara u mnogo zemalja. Od fajlove posevan softver sastavlja kluč, bez kojih ne može se doći do datotee sistema. To je kluč zaštitnog sistema koja štiti od neovlašćenih ulaska i korišćenja podataka.

Sistem sklapa 12 mjesečni ugovor sa pojedincima koji po tom ugovoru prepuste odredjeni deo memorije sa kojom raspolažu, sistemu. Sistem dnevno prebaci cenu korišćenog prostora na račun fioke pružioca usluge za korišćenje kapaciteta. Maksimalnu cenu ćet dobiti oni, koji prepuštaju na korišćenje svoje kapacitete najmanje 10 sati dnevno (toliko vremena treba da budu uključeni na Internetu). Ukoliko je vreme kraće, cena se smanjuje proporcijalno (na primer za 5 sati dnevno se plaća pola od maksimalnog iznosa.  

Želite da saznate više? Kliknite na link OVDE, registrirajte se i stupite u kontakt sa predstavnikom sistema.

Kairos tehnologija i u našoj i vašoj zemlji i na našem jeziku! Predstavnik sistema govori naški! Registrujte se besplatno i pitajte ga o svemu, što Vas interesuje. Besplatne informacije bez znanja stranog jezika!

Nema komentara:

Objavi komentar